ESMA söker en målinriktad och engagerad KAM med ett starkt intresse för att bygga affärer!

Personal på ESMA pratar med varandra

Vi är specialister på att ta fram optimerade komponent-, system- och logistik lösningar för våra kunder inom svensk tillverkningsindustri. Genom vårt breda nätverk av leverantörer och samarbetspartners över hela världen levererar vi specialanpassade komponent lösningar och monterade system till allt från små innovativa företag till stora globala koncerner. Våra kontor i Stockholm och Göteborg fungerar som nav för vårt arbete.

Din Roll

Du är spindeln i nätet som ansvarar för hela affärsprocessen. Ditt uppdrag är att hitta nya affärer hos befintliga kunder samt hitta nya kunder som Esma inte har idag. Du kommer sköta hela affärsprocessen från ax till limpa. Det gäller att förstå kundernas behov och hitta de bästa lösningarna. Du har en viktig roll i att hantera inköp från våra leverantörer, optimera logistik flöden till vårt lager från våra tillverknings partners och från vårt lager till kund, samt säkerställa kvaliteten på de komponenter du säljer. Allt för att garantera leverans med högsta precision och kund nöjdhet. Din roll är fri och ansvarsfull, vilket ger dig möjlighet att planera dina dagar själv – perfekt för dig med driv och många idéer.

Utvecklingsmöjligheter

Tjänsten som Key Account Manager ger dig utrymme att växa och utvecklas. Du kommer att utveckla en bred teknisk kompetens med kunskap inom många produktions teknologier. I början fokuserar du på att lära känna våra kunder, leverantörer och tillverkningsprocesser samt samarbeta nära dina kollegor för att förstå arbetssättet. När du är varm i kläderna får du möjlighet att inte bara stödja våra kunder utan också att utveckla både våra och våra kunders affärer.

Vem är du?

På ESMA värdesätter vi relationer till kunder och leverantörer högt. Vi söker dig som är nyfiken, positiv och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet som teknisk säljare eller nyligen har avslutat din högskoleutbildning inom maskinteknik, industriell ekonomi eller likvärdigt. Vi prioriterar personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt eget driv, tekniska och affärsmässiga färdigheter samt trivas med att samarbeta med både interna kollegor på ESMA och externa leverantörer och kunder.

Du är målmedveten, noggrann och har entreprenörsanda. Du trivs i en internationell miljö och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande då flera av våra leverantörer finns i tysktalande länder.

Vill du utvecklas inom försäljning i ett tekniskt, internationellt företag med många spännande uppdrag? Trivs du i en roll där kund- och leverantörs relationer är en central del av arbetet? Då ska du jobba hos oss på ESMA!

Några av våra partners

Behöver du en offert?

Kom igång med ESMA idag!

Kontakta oss så berättar vi mer.