Logistiklösningar

Logistik och lagerhållning är en ständigt växande del av vår verksamhet. Idag kan vi erbjuda våra kunder logistiklösningar som inkluderar allt från paketering i ditt eget emballage till dokument­hantering i samband med import/export och etikettering anpassad efter dina egna system.

Logistiklösningar för företag i alla storlekar

Leveranser som passar dina system

Vi vet hur viktigt det är att dina komponenter finns där just när du behöver dem. Vi vet vad det kostar att stå still – eller att behöva lagerhålla mer än nödvändigt. Vi hjälper dig att hantera tillverkning, transport och lagerhållning för att livet ska fungera så bra och enkelt som möjligt för dig och ditt företag.

Oavsett om du vill ha hjälp med paketering i ditt eget emballage, dokument­hantering i samband med import/export eller etikettering anpassad efter dina egna system så skräddarsyr vi våra logistiklösningar efter dina behov.

Logistiklösningar som passar dina system

Bästa kvalitet till rimliga kostnader

ESMA har egna logistikcentrum i Sverige och Kina. I Shenzhen, ett av Kinas absolut viktigaste handelsområden för både små och stora företag samt ett av de första frihandelsområdena i Kina, jobbar vi genom vårt systerbolag E&K med kvalitetssäkring och samlastning av mindre volymer. Detta för att säkerställa bästa kvalitet på våra logistiklösningar och samtidigt hålla nere kostnaderna för dig som kund i Europa och USA.

I Sverige har vi vårt logistikcentrum i Spånga utanför Stockholm. Här hanterar vi flera tusen ton styckegods varje år, varav ca 50% går till export, där de största exportländerna finns i Nord- och Sydamerika samt norra Europa.

ESMA exporterar idag till 39 länder samt importerar från 32 länder. Våra kunder finns över hela jordklotet medan tillverkarna finns i Europa och Asien.

Steg för steg

Så fungerar det

Från behov till färdig leverans.Förfrågan med ritning och volym -> Offert

Att be om offert är alltid förutsättningslöst, oftast krävs endast en volym samt ritning innan vi kan lämna offert.Tillverkning

Vi startar produktion, leveransbevakar och ser till att detaljerna tillverkas enligt överenskommelse.Logistik & Säkerhetslager

Komponenterna lagerhålls på vårt logistikcenter som möjliggör stor leveransflexibilitet.Packning & Leverans

Allt ifrån packning i generellt emballage, till kundspecifika instruktioner, emballagepooler, EDI-kopplingar, Odetteflaggor med mera. Vi levererar Just in time!

Några av våra partners

Behöver du en offert?

Kom igång med ESMA idag!

Kontakta oss så berättar vi mer.